Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Ziekenhuischeck: BeterDichtbij app verbindt arts en patiënt

De website Ziekenhuischeck.nl heeft een blog geschreven over BeterDichtbij. Deze website is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) en geeft inzicht in de kwaliteit van zorg in ziekenhuizen. Lees hier een preview van het blog.

Logo ZiekenhuischeckDigitalisering heeft impact op veel gebieden, zo ook de zorg. BeterDichtbij is een online platform, bedacht door de zorgsector zelf, waarmee patiënten eenvoudig en veilig in contact staan met hun eigen arts of een andere zorgverlener. Met dit platform speelt BeterDichtbij in op de vraag van consumenten om sneller en eenvoudiger met de zorg in contact te staan.

Wat kun je met BeterDichtbij?

Via de app BeterDichtbij kun je berichten versturen, maar ook foto’s en meetwaardes van bijvoorbeeld suikerziekte doorgeven. Daarnaast is het makkelijk voor een zorgverlener om patiënten te activeren en begeleiden via de app. Arts en patiënt kunnen ook beeldbellen en in de app kun je ook herhaalrecepten aanvragen.

Lees verder op Ziekenhuischeck >

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.