Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

BeterDichtbij vermeld in wetenschappelijk artikel van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV)

“Gebruiksgemak en het besparen van reis(werk)tijd noemen patiënten steevast als pluspunten bij het gebruik van deze app. Ook aan de kant van de zorgverleners zijn de ervaringen positief door het eenvoudige gebruik en de integratiemogelijkheid met ons EPD,” vertelt dr. Rutger van der Waal, dermatoloog bij Tergooi MC.

Onlangs schreef dr. van der Waal een artikel in het Tijdschrift van NVDV – Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Hierin vertelt hij hoe patiënten met actinische keratose begeleid worden via BeterDichtbij binnen Tergooi MC.

Bent u benieuwd naar de inzichten? Lees dan verder:

Lees het tijdschrift

Bron: Nederlands Tijdschrift voor Dermatologie & Venereologie, 2022.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer u nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden gratis in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich op ieder moment afmelden.