Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Zorgverleners aan het woord

Chirurg Martijn Möllers aan het woord

Maak kennis met chirurg Martijn Möllers. Hij heeft een duidelijke visie op hoe de zorg er in de toekomst uit moet komen te zien. Digitale zorg speelt daar volgens hem een belangrijke rol in, omdat het patiëntvriendelijk is, efficiënter werkt en meer inzichten oplevert voor Martijn en zijn collega’s bij ziekenhuis Nij Smellinghe. Een van de digitale diensten is BeterDichtbij, hiermee blijft Martijn makkelijk en efficiënt in contact met zijn patiënten. Hoe dit Martijns werk verandert, zie je in de video.

De tekst gaat verder onder de video.

Verder leren in de BeterDichtbij Academie

Wil je ook aan de slag met digitaal contact met patiënten, via BeterDichtbij? Bekijk dan de kennisvideo’s op de BeterDichtbij Academie.

Blijf op de hoogte, schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer je nu op de BeterDichtbij nieuwsbrief, net als andere professionals in de zorg. Iedere twee maanden ontvangt u de nieuwste tips en tricks gratis in je mailbox. En natuurlijk kun je je op ieder moment afmelden.

Inschrijven