Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Slim gebruik

Slim gebruik van het BeterDichtbij platform

15 november 2022 16:30 - 17:00 Digitaal

Laatste ontwikkelingen en praktische handvatten voor BeterDichtbij

Wat zijn de nieuwste functionaliteiten in het BeterDichtbij platform voor u, en hoe maakt u daar optimaal gebruik van? In de verdiepende online sessie Slim gebruik van het BeterDichtbij platform op 15 november gingen collega’s Vivian Visser (Product owner), Lian Angelino (Projectmanager) en Victoria Alexander-Thijssen (Host) hier verder op in. Heeft u de sessie gemist, kijk die dan terug of bekijk de Q&A.

Kijk de online sessie nu terug

Thumbnail terugkijk video slim gebruik sessie
Checklist Effectief digitaal bericht BeterDichtbij Academie

Handzame checklist gericht op digitaal communiceren met patiënten

Waar let je op bij het schrijven van een digitaal bericht of e-consult naar je patiënten en hoe breng je de boodschap zo begrijpelijk mogelijk over? In de checklist “Effectief digitaal bericht” van de BeterDichtbij Academie staan handige tips en voorbeeldberichten, die zorgverleners helpen om hun digitale communicatie met patiënten nog verder te verbeteren. De checklist is onderdeel van de praktische gids, speciaal voor communicatieprofessionals.

Download nu

Bent u ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we u weer terug bij een volgend event?

Overzicht events en webinars