Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
BeterDichtbij live klantsessie 2023
Themasessie

Live klantsessie BeterDichtbij

16 november 14:30 - 16:00 Rotterdam Ahoy

Digitaal contact in 2024 en verder

We zetten samen grote stappen met digitaal contact: voor alle patiënten en steeds vaker ook als vast onderdeel van de zorgpaden en patiëntreizen. Al in bijna 50 ziekenhuizen en andere zorgorganisaties is BeterDichtbij in gebruik. Wat kunnen we van elkaar leren, en hoe kijken we samen naar de nabije en verdere toekomst? Daar gaan we graag mee aan de slag tijdens de interactieve sessie, exclusief voor BeterDichtbij klanten.

Praktische zaken:

  • We starten 14.30 uur in een besloten ruimte, inhoudelijk tot 15.30 uur met erna ruimte voor netwerk en ontmoeting tot 16.00 uur

  • Onderdeel van het Mobile Healthcare Congres in Rotterdam Ahoy

  • Exclusief voor projectleiders, programmamanagers en andere relaties van de aan BeterDichtbij deelnemende zorgorganisaties

  • Alle projectmanagers van BeterDichtbij zijn ook bij de sessie aanwezig

Over het Mobile Healthcare Congres

De klantsessie vindt plaats tijdens het Mobile Healthcare Congres in Rotterdam Ahoy.

Let op: Om erbij te zijn is een ticket voor het congres noodzakelijk. Bekijk hier het volledige programma van het Mobile Healthcare Congres of meld je kosteloos aan.

Kosteloos aanmelden voor het congres

Heb je vragen hierover? Neem gerust contact op

Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging van ons voor de klantsessie. Vervolgens houden we je via de mail op de hoogte van het programma en de praktische informatie. Heb je tussentijds vragen, neem dan gerust contact met ons op. Graag tot 16 november in Rotterdam!