Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
Overleggen, Themasessie

Klantsessie BeterDichtbij

3 oktober 14:45 - 16:15 Jaarbeurs, Utrecht

Samen verder
met digitaal contact

Digitaal contact is in veel ziekenhuizen en zorgorganisaties niet meer weg te denken. De inzet van BeterDichtbij groeit elke dag snel verder, met intussen 42 zorgorganisaties in Nederland, zowel ziekenhuizen als thuiszorgorganisaties en revalidatiecentra. Hoe zetten we samen de volgende stap met digitaal contact in de zorg? Welke kansen liggen er als het gaat om digitale services als BeterDichtbij in te zetten voor programma’s als Passende Zorg, Juiste Zorg Op de Juiste Plek en samenwerking met de eigen zorgpartners in de regio?

Daarover gaan we in gesprek met jou en de andere projectleiders tijdens de besloten klantsessie op maandag 3 oktober.

Praktische zaken:

  • Maandag 3 oktober 2022 om 14.45 – 16.15 uur, tijdens het Mobile Healthcare Congres, in een aparte zaal op het congres zelf in de Jaarbeurs in Utrecht.

  • Exclusief voor projectleiders van de aan BeterDichtbij deelnemende zorgorganisaties (het vindt plaats i.p.v. het online ziekenhuisoverleg van september).

  • Krijg om 11.00 uur ook als eerste een live demo van de nieuwe module van BeterDichtbij.

  • Alle projectmanagers van BeterDichtbij zijn ook bij de sessie aanwezig.

Over het Mobile Healthcare Congres

De sessie vindt plaats tijdens het Mobile Healthcare Congres in Utrecht, en bestaat uit een doorkijkje naar de verdere plannen van BeterDichtbij en korte presentaties door projectleiders waarover we vervolgens samen in gesprek gaan.

Bekijk congresprogramma

Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact op

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de Klantsessie van ons. We houden u op de hoogte van het programma en de praktische informatie. Heeft u tussentijds vragen, neem dan gerust contact met ons op. Graag tot 3 oktober in Utrecht!

Zonja de Klein
Programmamanager
06 83 54 70 91