Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.
BeterDichtbij - voor profs - voor iedereen kopie
Verdieping

Digitale zorg op het juiste moment, strategie Diakonessenhuis

16 november 15:30 - 16:15 Rotterdam Ahoy
Digitale zorg zet je effectief in als je werkt vanuit een duidelijke visie, passend bij de organisatieidentiteit. Vanuit die overtuiging zet het Diakonessenhuis in Utrecht grote stappen in het definiëren en implementeren van digitale patiëntreizen. Met BeterDichtbij als hét communicatiemiddel, verbonden aan diensten als Indiveo, Luscii en het patiëntenportaal.

In deze zijsessie, die plaatsvindt tijdens het Mobile Healthcare Congres, neemt Stijn Sadée je mee in de stappen die het ziekenhuis hiervoor zet: startend bij de digitale strategie inclusief visie op de verschillende digitale diensten die ingezet worden. Tot en met de directe toepassing op de poli’s, passend bij het stadsziekenhuis en de eigen dienstverlening.

Praktische zaken:

  • We starten 15.30 uur, het duurt tot 16.15 uur

  • De zijsessie is onderdeel van het Mobile Healthcare Congres in Rotterdam Ahoy

  • Kom te weten hoe het Diakonessenhuis vanuit visie inzet op de digitale transformatie

  • Tijdens de zijsessie is er ruimte voor vragen en discussie

Over het Mobile Healthcare Congres

De zijsessie vindt plaats tijdens het Mobile Healthcare Congres in Rotterdam Ahoy.

Let op: Om erbij te zijn is een ticket voor het congres noodzakelijk. Bekijk hier het volledige programma van het Mobile Healthcare Congres of meld je kosteloos aan.

Kosteloos aanmelden voor het congres

Heb je vragen hierover? Neem gerust contact op