De BeterDichtbij servicedesk is tijdelijk telefonisch niet bereikbaar i.v.m. storing. Je kunt contact opnemen via de chat op onze website of per mail via service@beterdichtbij.nl
Overleggen

Communicatienetwerk

23 april 10:00 - 13:00 De Observant in Amsersfoort

Graag nodigen we je uit voor de volgende communicatienetwerkbijeenkomst van BeterDichtbij op dinsdag 23 april in Amersfoort. Inderdaad, deze keer weer een live netwerk met volop ruimte voor gesprek en sparren samen. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Het programma

  • Innovatiestrateeg Michiel Menkveld (werkte voor o.a. WZA, Martini, Gezonde Marke) is gespreksleider over de zorg van de toekomst.
  • Brainstorm over communicatie en strategie, jouw rol in de digitale transformatie en hoe je zorgprofessionals meeneemt in de ontwikkelingen.
  • O.a. Renske van Kempen van het Maasstad Ziekenhuis deelt praktijkervaringen over de inzet van een patiëntreis bij de communicatie binnen digitale zorg.
  • Volop ruimte voor netwerk en gesprek samen. Zodat je met veel inspiratie, ideeën en concrete handvatten weer verder aan de slag kunt in jouw zorgorganisatie.

Over het communicatienetwerk

Speciaal voor deze netwerkbijeenkomst hebben we innovatiestrateeg Michiel Menkveld gevraagd het gesprek te leiden. Hij neemt ons mee in de ontwikkeling hoe digitale zorg steeds meer gewone zorg wordt en hoe een ziekenhuis hierop kan inspelen, waarna we in een brainstorm samen verder van gedachten wisselen over wat dit betekent voor je communicatiestrategie en je rol in het meenemen van zorgprofessionals hierin.

Ook gaan we uiteraard met elkaar in gesprek over de digitale ontwikkelingen in alle 50+ zorgorganisaties, zoals je gewend bent.

Meer details over het programma volgen snel.

Praktische informatie

  • Locatie is De Observant in Amersfoort: Stadhuisplein 7, goed bereikbaar met auto en op 10 minuten lopen vanaf Amersfoort CS.

  • Inloop 09.30, start programma 10.00 en einde ca. 13.00 uur.

  • Inclusief een gezonde, lekkere lunch. 

  • Exclusief voor communicatiemanagers en -adviseurs, werkzaam in de BeterDichtbij deelnemende zorgorganisaties.

Thymo Rijneveld
Erica Bouma

Ben jij er ook bij?

We kijken ernaar uit en horen graag of je erbij bent! Laat je het ons z.s.m. weten?

Ook jouw collega(‘s) zijn natuurlijk welkom, en als je zelf niet kunt, vraag dan gerust een collega om in jouw plaats te komen.