Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Meer gemak voor u én uw patiënten met digitale services

Elke dag is ons technisch bezig om het BeterDichtbij platform voor zorgverleners zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Maar wat zijn de nieuwste functionaliteiten in het BeterDichtbij platform voor u, en hoe maakt u daar als zorgverlener optimaal gebruik van?

Op dinsdag 15 maart gingen we hier verder op in. Tijdens de verdiepende online sessie “Slim gebruik van het BeterDichtbij platform” deelden onze technische collega’s Lieke Stokkers, Ralph van der Neut en Jimmy van der Schalk de laatste ontwikkelingen met u. Heeft u de sessie gemist? Kijk die dan terug of bekijk de Q&A.

Kijk de online sessie nu terug

Terugkijken Slim Gebruik sessie 15 maart 2022

Ook hebben we uw vragen die we niet konden beantwoorden, voor u beantwoord en hebben we de slides uit de presentaties beschikbaar gesteld. Bekijk ze nu!

Q&A document

Presentatie slides

Bent u ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we u weer terug bij een volgend event?

Overzicht events en webinars