Het BeterDichtbij platform voor patiënten en zorgverleners is tijdelijk onbereikbaar i.v.m. storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing, excuses voor het ongemak.

Inspirerende ervaringen met digitale zorg

Hoe stimuleer je patiënten om van digitale zorg gebruik te maken, ook als zij niet zo digitaalvaardig zijn? Wat werkt en wat niet? Welke kansen biedt samenwerking tussen bibliotheken en zorgorganisaties, en op welke manier kunnen deze met informatie over verschillende digitale diensten een aanspreekpunt vormen voor patiënten?

Tijdens de webinar van Stichiting Digisterker en BeterDichtbij ‘Digitale zorg voor iedereen’ gingen we uitgebreid op deze onderwerpen in. De sprekers van Stichting Digisterker en BeterDichtbij deelden hun ervaringen en tips die toegepast kunnen worden bij zorgorganisaties en bibliotheken.

Heb je de sessie gemist? Kijk deze nu terug, of bekijk de slides van de sprekers om hier waardevolle inzichten uit te halen die je kunt toepassen in jouw regio of zorgorganisatie. Wil je weten welke vragen er zijn gesteld tijdens de sessie? We hebben een Q&A document opgesteld met vragen en antwoorden.

Kijk de online sessie nu terug

Een kijkje achter de schermen bij de patiëntenvoorlichting van het Maasstad Ziekenhuis

Bent u ook bij onze volgende sessies?

Tijdens onze online sessies en evenementen doen we ervaringen op en leren we graag van elkaar. Zien we u weer terug bij een volgend event?

Bekijk de agenda